Coaching

Coaching en Castellano

La sessió de Coaching personal o professional té una hora de durada.

La primera trobada serveix per a coneixe’s mútuament i saber si tant coach com client es veuen treballant conjuntament. Aquesta primera sessió és gratuita. A partir d’aquí, es pacta el procés de treball.

El procés de coaching consisteix en un acompanyament per aconseguir els objetius que la persona es planteja ja siguin d’àmbit personal o professional, a partir d’exercicis de reflexió, i exercicis vivencials i de connexió amb els valors i les emocions.

Es pot realitzar individualment amb objetius i dubtes de la persona o per a empreses (per a persones vinculades a una organització).

La durada del procés és variable. Generalment se pacten unes 6-8 sessions per aconseguir l’objetiu i es revisa la satisfacció amb l’acompanyament i el grau d’assoliment en aquest temps. Sempre s’adapta a les necessitats i ritme de cada persona.

El coaching personal pot servir per a persones que necessiten adquirir hàbits, millorar la seva autoestima, fixar i assolir objectius a la seva vida personal i relacional, ser la millor versió de si mateixes.

El coaching professional es una tècnica molt eficaç i eficient per a persones que busquen feina, que necessiten definir la seva marca personal, o bé per a emprenedors en procés de creació del seu projecte. També pot servir per a millorar competències professionals o per a superar una crisi laboral i fins i tot millorar les relacions a la feina.

Com a psicòloga coach t’ajudo a ser qui vulguis ser i aconseguir el que vulguis aconseguir en aquell àmbit de la teva vida que et preocupi.

Us deixo un vídeo de Inknowation, que us explica de manera molt clara i sintètica les bases del coaching.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.Configurar y más información
Privacidad