El Riure

SONY DSC

Aquest estiu vaig tenir el plaer de participar al Programa Hawaii de RAC1, amb Jordi Beltran i Ana Boadas. Va ser una entrevista divertida, desenfadada, la veritat és que m’ho vaig passar força bé, tot i els nervis que provoca el fet de saber que t’escoltarà molta gent i que ets a la ràdio envoltada de professionals dels mitjans de comunicació.

Em van preguntar sobre el que es pot saber de les persones segons com riuen i van sortir algunes idees.

En la conversa vam parlar del riure i el somriure. I és que sovint parlem de les emocions i de la seva expressió, però no ens parem a parlar de l’alegria, que com la resta, és molt important. I no tothom sap expressar-la, existeix el dèficit d’alegria en les persones, el no saber riure ni divertir-se.

Podem saber coses sobre les persones quan riuen, en podem extreure trets de personalitat, maneres de ser i de fer.

També hi ha diferents usos del riure, segons el context i la intenció de la persona que riu.

Us deixo el link a l’entrevista per si és del vostre interès.

Entrevista RAC1 Programa Hawaii

 

SONY DSC
Total
0
Shares
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Prev
Avui deixo enrera

Avui deixo enrera

Avui deixo enrera els pensaments

Next
Las gafas violetas

Las gafas violetas

Últimamente me he estado formando en metodologías para la sensibilización y la

You May Also Like
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.Configurar y más información
Privacidad