El Riure

SONY DSC

Aquest estiu vaig tenir el plaer de participar al Programa Hawaii de RAC1, amb Jordi Beltran i Ana Boadas. Va ser una entrevista divertida, desenfadada, la veritat és que m’ho vaig passar força bé, tot i els nervis que provoca el fet de saber que t’escoltarà molta gent i que ets a la ràdio envoltada de professionals dels mitjans de comunicació.

Em van preguntar sobre el que es pot saber de les persones segons com riuen i van sortir algunes idees.

En la conversa vam parlar del riure i el somriure. I és que sovint parlem de les emocions i de la seva expressió, però no ens parem a parlar de l’alegria, que com la resta, és molt important. I no tothom sap expressar-la, existeix el dèficit d’alegria en les persones, el no saber riure ni divertir-se.

Podem saber coses sobre les persones quan riuen, en podem extreure trets de personalitat, maneres de ser i de fer.

També hi ha diferents usos del riure, segons el context i la intenció de la persona que riu.

Us deixo el link a l’entrevista per si és del vostre interès.

Entrevista RAC1 Programa Hawaii

 

SONY DSC

Total
0
Shares
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Prev
Avui deixo enrera

Avui deixo enrera

Avui deixo enrera els pensaments

Next
Las gafas violetas

Las gafas violetas

Últimamente me he estado formando en metodologías para la sensibilización y la

You May Also Like
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.Configurar y más información
Privacidad