S’acaba l’any, un cop més

Fa molt que no comparteixo res per aquí. Ha estat un any molt intens. No tenia ganes d’escriure per escriure només per haver de publicar. Tot i així, acabo de comprovar que hi segueix havent gent que visita el lloc, llegeix els posts… Em sorprèn, ja que aquest espai va començar sense expectatives, més per mi que per ningú altre.

Recordo que l’any passat, per aquesta època vaig decidir que aquest any 2016 seria el meu any professional. I l’ha estat. Ha estat l’any de la consolidació, de les col·laboracions, de la diversificació… L’any de treballar molt, d’aprendre, d’adonar-me del meu potencial, comprovant-lo realment. I l’any de confiar, de ser lliure, de gaudir. Ja fa més de 3 anys que vaig deixar una bona feina en una organització del tercer sector molt competent en molts aspectes. Però no em sentia plena. He après recentment per què em sento millor sent la meva pròpia cap i sent lliure de triar quines feines agafar i quines col·laboracions desenvolupar.

I tothom a qui li he explicat que l’any passat vaig demanar això que he aconseguit i que m’agradaria seguir consolidant, em pregunten, “i què demanaràs per aquest any vinent?” Doncs sí, penso demanar. Tinc pensat el regal que vull per mi aquest 2017.

I tu? Tens pensat el que vols per l’any vinent? Quina energia projectes? Quins fruits vols recollir? Dedica un temps a sentir el que t’agradaria regalar-te.

pexels-photo-196666

Total
0
Shares
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Prev
La soledad

La soledad

Estamos nueve meses solos/as en el vientre de nuestra madre, sin comunicarnos

Next
¿Qué quieres conseguir con el apoyo psicológico?

¿Qué quieres conseguir con el apoyo psicológico?

¡Saludos!

You May Also Like
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.Configurar y más información
Privacidad