Avui deixo enrera

Avui deixo enrera els pensaments. Deixo enrera el voler, l’esperar. Deixo enrera el semblar, el tenir. Deixo enrera el que podria ser o haver sigut. Avui deixo enrera el que no vull, el que no espero, el que espero. Avui deixo enrera les expectatives, els lligams. Avui deixo enrera el que pensin, el no agradar, l’agradar. Avui deixo enrera la rancúnia, la por, la ràbia. Avui deixo enrera fer el cor fort, el que ho sembli. Deixo enrera el buit, la desconnexió. Deixo enrera el superficial quan no em ve de gust. Avui deixo enrera la obligació, la imposició, la no llibertat. Deixo enrera el dolor, la punxada al pit. Deixo enrera que no m’hi càpiga ni al cap ni al cor. Deixo enrera la tristesa. Deixo enrera no acceptar. Deixo enrera el retret i l’auro-retret. Avui deixo enrera tot això i més.

Avui pau interior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.